Bez trestu na #twistrazu

18. září 2023

#twisraz. Streetparty pořádaná zapálenými uživateli Twitteru se uskutečnila v sobotu 16. září od 14:00 hodin u Pub & Restaurant Jamrtál, Sekaninova 58, Praha 2 - Nusle. Kromě oblíbených tváří z Twitteru jste tam mohli potkat i nás z Bez trestu a náš spřátelený spolek Pod svícnem. 

Bohatý program ovšem nabídl víc setkání s přáteli z Twitteru. Na místě byly také připraveny prezentace lokálních autorů a malířů, což umožnilo návštěvníkům objevit místní umělecké talenty a jejich tvorbu. Milovníci sladkého si přišli na své u stánku s delikátními dobrotami od cukráře Dlaska a dalších.

Večerní program nabídl živou hudbu, křest knihy Asi ji má někdo rád od a vystoupení divadla Kjógen. To vše vytvořilo nezapomenutelnou atmosféru pro všechny, kteří dorazili.

Co je ještě důležitější, #Twisraz měla i charitativní rozměr. Výtěžek z prodeje vystavených knih, grafik, fotek a obrazů podpořil činnost neziskových organizací Bez trestu, Pod svícnem a Potřebnej počítač , takže si návštěvníci mohli užít skvělý den a přispět k dobré věci zároveň. 

Pokud jste nestihli dorazit a zakoupit si na místě náš merch, můžete jej objednat online zde!

Chcete článek nasdílet?