První benefiční ples Bez trestu a Pod svícnem

13. března 2024
Témata:

V pátek dne 8. 3. 2024 se konal historicky první benefiční ples Bez trestu a Pod svícnem s tématem "Měla to čekat" a troufáme si říct, že měl velký úspěch.

Klub Lávka, kde se ples konal, od samého začátku pulzoval velmi příjemnou atmosférou a účastníci si užívali večer plný zajímavého programu. Beseda se zakladatelkami organizací Bez trestu a Pod svícnem, kterou moderoval Čestmír Strakatý, poskytla inspirativní pohled jejich na práci a úsilí v boji proti bagatelizaci domácího a sexualizovaného násilí.

Foto: Alice Dix

Následovala interaktivní show Moderní sebeobrany, která oslovila nejen ženy, ale i muže, kteří si uvědomili důležitost sebeobrany a prevence násilí.

Foto: Alice Dix

Workshop salsy od Mariána Grockého z iSalsa pak přinesl do sálu energii latinskoamerických rytmů a pohybu, který pomohl hostům se roztančit a zapomenout na starosti každodenního života. Spolu s Mariánem zatančila i Lucie Hrdá, která mnohé přesvědčila, že není jen výbornou advokátkou, ale také skvělu tanečnicí.

Foto: Alice Dix

Fantastická Zorya Blue s elegancí a sebejistotou předvedla své umění a dodala tím večeru nádech smyslnosti. Její vystoupení okouzlilo všechny přítomné v publiku.

Foto: Alice Dix

Závěrečné vyhlášení bohaté tomboly přineslo štěstí několika výhercům, kteří si odnesli domů skvělé ceny od našich podporovatelů a příznivců. Nechyběly knihy, šperky, ručně vyráběné doplňky, výběrová káva, zahradní technika či vouchery na ubytování, občerstvení a kabelky.

Foto: Alice Dix

Tento večer by nebyl možný bez přítomnosti vás, našich podporovatelů, kteří jste přinesli svou energii a entuziasmus. Rádi bychom proto srdečně poděkovali všem, kteří se této události účastnili a přispěli tak k vytvoření jedinečné atmosféry.

Děkujeme také všem, kdo nám svou štědrostí umožnil ples uspořádat, především Klubu Lávka, za laskavé poskytnutí prostor. V neposlední řadě bychom chtěli vyjádřit hlubokou vděčnost všem dobrovolníkům, kteří obětovali svůj čas a úsilí na organizaci a průběh tohoto večera.

Díky vám všem jsme mohli společně oslavit Mezinárodní den žen a opět zvednout povědmí o našem boji proti bagatelizaci domácího a sexualizovaného násilí.

Foto: Josef Vokněr
Chcete článek nasdílet?